tvojstav.com

informacije - činjenice - stavovi

Novi Sad je najlepši grad u Srbiji, najviše Valjevca smatra da je njihov grad najlepši u Srbiji?

Novi Sad je najlepši grad u Srbiji, a iza njega su Subotica, Niš i Valjevo. Ovo je rezultat ankete koja je realizovana 2014 godine među panelistima portala www.tvojstav.com.

Kada se uporede mesto stanovanja ispitanika i stav ispitanika koji je grad u Srbiji najlepši, dolazimo do nalaza da 71% Valjevaca misli da je njihov grad najlepši grad u Srbiji. Na drugom mestu su Zrenjanici. Naime, 58% učesnika ankete koji žive u Zrenjaninu smatra da je Zrenjanin najlepši grad Srbije. Nešto više od polovina trenutnih Beograđana, njih 56%, je mišljenja da je Beograd najlepši grad. Skoro isti procenat Novosađana (54%) ima stav da je Novi Sad najlepši grad Srbije. Tek svaki treći ispitanik iz Niša smatra da njegov grad može da ponese titulu “najlepši grad Srbije”.

Metodologija istraživanja

Anketu koja je aktivirana 22.11.2014 u 15:55 popunilo je 327 ispitanika sa 324 jedinstvenih IP adresa. Prosečno trajanje popunjavanje ankete od strane ispitanika bilo je 1 minut i 57 sekunde. Prva anketa je popunjena 22.11.2014 u 16:34, a poslednja 04.11.2022 u 18:49.

Istraživanje je sprovedeno na prigodnom uzorku članova panela www.tvojstav.com kojima je link ankete dostavljen e-mailom!

Za dodatne informacije o istraživanju možete se obratiti na office@tvojstav.com

Novi Sad je najlepši grad u Srbiji, najviše Valjevca smatra da je njihov grad najlepši u Srbiji?
Idi na vrh